MÜZİK

Dünyaya İlham Veren, En Komik 7 Albüm Kapağı!

Bazı şeyler döneminde ne kadar havalı oluyor da aradan 10 sene geçince, dönüp baktığın zaman komik geliyor ya… Retro, vintage gibi üçüncü dalga kelimelerle de tanımlanamaz bu durumlar çünkü ne kadar parlatsan alıcısı yoktur. İşte popüler kültürümüzün tozlu raflarını karıştırıp, zamanında özenerek bakılan bazı albüm fotoğraflarına şöyle bir göz attık. Bir de ne görelim hep öncü olmuşuz biz moda akımlarına!

Varan 1

Bu albümün adında Ceylan’dan Madonna’ya bir gönderme mi var yoksa? 😉

 

Varan 2

Buffy, Angel’ı cehenneme yolladı, karanlık tarafa geçti, ayrıldılar, barıştılar, dost kaldılar, savaştılar amaaa bu Oya Bora albümündeki romansı yakaladılar mı? Asla!

 

Varan 3

Tamam, spagat bir dönemin en havalı hareketiydi, kimsenin tekelinde değildi. Peki Jean-Claude Van Damme hiç mi Bekir Güneş dinlemedi?

 

Varan 4

Meğer bu İrlandalı Jedward kardeşler, İzel Ercan’a hayranmış. Hatta 2011’de Eurovision’a katıldıklarında arayıp tüyo istemişler.

 

Varan 5

Dexter bunu fark etmeyeceğimizi zannetmiş olamazsın!

Varan 6

Billy Idol, Rafet El Roman’la Amerika turnesinde tanışmış ve Dancing with Myself şarkısını ondan aldığı esinle yazmıştır. Tarihler uymuyor diyenleri alternatif evrenlere alalım 😉

Bonus

Yonca Evcimik’in bu albüm kapağına eş değer herhangi bir çalışma bulamadık. Gören varsa yorumlara yollasın lütfen!