MÜZİK

Batman, Joker, Super-Man, Spider Man Tekmili Birden Kadıköy’e geliyor!

Çizgi roman kültürünün giderek genişlemesi ne kadar güzel değil mi? Koşa koşa izlemeye gittiğimiz birçok filmin Marvel ve DC Comic uyarlaması olması, sezonlarca süren dizilerin çoğunun grafik novellardan çıkması hayal gücüne yapılan muhteşem bir yatırım bence. Tabi talep büyüdükçe popülerleşen bazı seriler kendi klişelerini yaratıp sıradanlaşabiliyorlar ama bir yandan da Fransa, İtalya gibi çizerlerin yoğun olduğu ülkelerden harika işleri de Türkçe okuyabiliyoruz artık.

23 – 25 arasında düzenlenecek İstanbul Comics & Art Festival de çizgi roman aşkını paylaşacağımız tatlı bir etkinlik olacak. Peki neler var?

Aşağıdaki videoda gördüğünüz Tilt Brush teknolojisiyle tanışıp, deneyimleyebileceğiniz atölyeler,

Tilt Brush: Painting from a new perspective

String Art, defter yapımı, kağıt heykel, çiçek dürbünü atölyeleri ve daha bir çok enteresan el uğraşı öğrenebileceğiniz stantlar,

defter

Erdil Yaşaroğlu ve Selçuk Erdem ile kitap imzalatmaca,

erdem

Serkan Özay ile Süper Kahramanların Tarihi ve Yanlış Bildiklerimiz, Kutluhan Perker ile Süper Kahramansız Çizgi Roman seminerleri,

Devrim Kunter, Ömer Tunç ve Koral İlhan ile Dijital İllüstrasyon üzerine söyleşiler ve tabi ki Penguen, KaraKarga dergileri ile birçok çizgi roman yayınevinin standı ile sayfaları karıştırmaya doyamacağız!