MÜZİK

Bir aileden kaç pop yıldızı çıkar?

Beyonce’nin kardeşi Solange bu sınırları zorlayacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz hafta çıkarttığı A Seat at the Table albümüyle listelere 1 numaradan giriş yaparak sadece Jay – Z ile asansörde kavga eden baldız olmadığını gösterdi 😜

Solange - Cranes in the Sky (Video)

Daha Destiny’s Child zamanlarından sık sık grupla sahneye çıkan Solange, Beyonce şarkılarında da kalemi var.

2002 yılında henüz 16 yaşındayken ilk solo albümü Solo Star ile müzik dünyasına giriş yapmış.

2008’de yaptığı I Decided şarkısını belki hatırlarsınız:

Solange - I Decided (Official Music Video)

İnternete “sızan” Fuck the Industry şarkısında, Beyonce dahil müzik dünyasındaki birçok ünlüye laflar hazırlamış. Şunun gibi laflar: “I’ll never be picture perfect Beyonce, fly like J-Lo or singing Baby like ‘Shanti” Anlaşılan dünyanın en popüler isimlerinden birinin kardeşi olarak yıldız olmayı hedeflemediğini baştan söylemek istiyor.

Solange: Fuck The Industry (Signed Sincerely) Mixtape Song

Beyonce çok stresli bir iş olduğundan kardeşinin müzik sektörüne girmesini pek istememiş. Ama Solange kendisinin hedeflerinin çok farklı olduğunu, ablasıyla karakterlerinin tamamen zıt olduğunu söylüyor. Yine de Beyonce’yi idolu olarak göstermekten de geri kalmıyor.

Amerika’daki “Black Lives Matter” hareketine de destek vererek toplumsal konularda tarafını belirtmekten çekinmeyen Solange “11 yaşında bir çocuğum var ve tabi ki Trump’ın adaylığa oynadığı bir Amerika’da korkuyorum.” diyor.

Don’t Touch My Hair şarkısıyla da “tek derdi Instagram’da fenomen olmaya çalışmak” olan kadınları eleştiriyor ve bu albümü daha iyi bir insan ve daha iyi bir anne olmak için yaptığını söylüyor.

Yolun açık olsun Solange!

Solange - Don't Touch My Hair (Video) ft. Sampha