Güncel

Sevgililer Günü’nde Bu Tuzaklara Düşmeyin!

Sevgi paylaşmaktır, bu konuda hem fikiriz. Sevdiğiniz insanı mutlu etmek de Sevgililer Günü’nün olmazsa olmazıdır. Ama 14 Şubat diye bir ton para saçmanıza lüzum yok. Yapabilecek onlarca tatlışlık varken, 14 Şubat Sevgililer Günü’nün dayattığı kapitalist tuzaklara düşmenizi istemeyiz.

1- Kırmızı güle 100 TL vermeyin!

Çünkü çok klişe, çünkü 13 Şubat’ta 30 lira vereceğiniz buketler 14 Şubat’ta 100 liraya yükseliyor. Düşmeyin bu tuzağa. Ayrıca kırmızı gülden daha özel çiçekler var.

2- Yemek olayını bir daha düşünün!

Sevdiceğinizi güzel bir mekanda yemeğe götürmek isteyebilirsiniz ki çok mantıklı. Ama hatırlatalım, sizinle birlikte binlerce çift de aynı mekanlarda yemek yemek isteyecek. Romantik ve sakin bir yemek düşünürken, kalabalık ve uğultulu bir mekanda 14 Şubat akşamını heba etme ihtimaliniz yüksek.

3- Yine mi parfüm? :(

Çiftler biraz daha parfüm almaya devam ederse, bugünün adı “14 Şubat Parfüm Hediye Etme Günü” olarak değiştirilmeli.

4- Evet biliyoruz zamanınız çok değerli

Zamanın değerli olduğunu anlatmanın yolu saat hediye etmek olmamalı. Bu klişe ile ilişkinizi sıradanlaştırmayacaksınız değil mi?

5- Kırmızı gören boğa gibi davranmayın

14 Şubat’ta uyandığımızda bir anda bütün dünya kırmızıya bürünüyor. Kırmızı çiçekler, kırmızı kalpler, kırmızı pijamalar, kırmızı rujlar… Hayal gücünüz kırmızıyla sınırlı kalmasın sakın. Bulduğunuz ilk kırmızı objeyi sevgilinize hediye ederseniz, kendini önemsiz hissetmeyecek mi?

2017 yılında hala bu klişelerle ilişkinizi renklendireceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Bugünün olayı, sevdiğiniz insanla güzel vakit geçirmek, sevgi dolu anlar paylaşmak değil mi? Sizin için çok güzel bir kampanya hazırladık arkadaşlar! 14 Şubat’ta seçili etkinliklerde bir bilet alana bir bilet hediye ediyoruz. Üstelik yüzlerce etkinliği kampanyaya dahil ettik. Detaylar burada.

Seçin birini, alın biletlerinizi ve sevgilinizle güzel müzik dinleyin, iyi bir oyun izleyin… İlişkiler böyle zenginleşir…

Eğlenceye aşık olan herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun!