Güncel

Eylül Ayında Sanat!

Eylül ayı sanat etkinlikleri bakımından bir hayli zengin! Caz konserleri, tiyatrolar, stand-up gösterileri, klasik müzik konserleri derken neredeyse her gün bir etkinlik var. İşte sizin için seçtiklerimizden bazıları…

Siz siz olun bu etkinlikleri kaçırmayın!

#YarınınOyunları

sabahattin yakut

Kollektif tiyatro projesi Yarının Oyunları, sizi kurayla belirlenmiş spontane bir dünyaya götürecek! Neler olucağını biz de bilmiyor ve ikincikat Karaköy’de görüşmek üzere diyoruz!

 

11. İstanbul Bach Günleri

11. Bach Günleri

 

Avrupa’da da dikkat çeken festival bu yıl 11. kez düzenleniyor. Klasik müziği seviyor ve genç yetenekleri de dinlemek istiyorsanız Bach Günleri’nde keşfedecek çok şey bulacaksınız.

 

Balkan Kültürüne İlgi Duyanlar!

goran bregovic

 

Bu yazıyı okuyorsanız muhtemelen siz de zaman zaman Pazar günlerinizi Emir Kusturica filmlerini tekrar tekrar izleyerek geçiyorsunuzdur. Hepimizin içinde bir yerlerde saklı olan Balkan tutkusunu sahneye taşıyan Goran Bregoviç bu defa Ankaralı müzikseverlerle buluşuyor!

 

BKM Mutfak Sahne

bkm_mutfak

BKM Mutfak Sahne’nin Eylül Ayı Etkinliklerine ajandanızda mutlaka yer ayırın. Daha önce keşfetmediğiniz yeni isimler, yeni dünyalar için BKM Mutfak Sahne sizi bekliyor.

 

 

Jehan Barbur Albüm Lansmanı

jehan_album

 

Ses rengiyle bizi bambaşka dünyalara sürükleyen Jehan Barbur’dan yeni albüm haberi var. Albüm lansmanını 25 Eylül’de garajistanbul’da yapacak olan Jehan Barbur’u seviyorsanız, bu özel lansman konserini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

 

Yaşamaya Dair

yasmaya dair

Genco Erkal’ın Nazım Hikmet tutkusunu sahneye taşıdığı müzikli gösteri Yaşamaya Dair Eylül ayında Ali Paşa Han’ın nostaljik atmosferinde sanatseverleri bekliyor!

 

 

Leyla’nın Evi

Leylanın Evi

 

Ve tabii ki Leyla’nın Evi! Zülfü Livaneli’nin romanından uyarlanan Leyla’nın Evi bu sezon da tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Eğer hala izlemediyseniz, her oyunu kapalı gişe oynayan bu ekibin muhteşem performansını kaçırmayın!

 

Denizde Caz

denizde caz

 

İstanbul Boğazı’nda caz dinlemeyi kim istemez ki? Denizde Caz etkinlikleriyle, caz dolu bir yolculuğa çıkıyoruz!